ADRA for women

Zilele de 7 și 8 Martie pentru echipa ADRA Moldova au fost deosebite și pline de inspirație fiind gazdă pentru donatorii noștri International Rescue Committee.
Vizita echipei IRC a avut drept scop de a verifica progresul proiectului și de a asigura sprijinul prin supravegherea directă în Spațiile Sigure din Chișinău (str.Putnei 66 A) și Vadul lui Vodă (Curcubeul Speranței) organizate de ADRA Moldova pentru localnici și refugiații din Ucraina.
În cadrul acestei vizite personalul Spațiilor Sigure (psihologi, facilitatori, educatori) au avut oportunitatea unică de a vedea direct cum consultanții IRC aplica abilitățile și cunoștințele în activitățile cu beneficiarii discutând astfel și întrebările care apar în practică.
O astfel de vizită de consolidare a capacităților a fost destinată direct personalului la fața locului preconizată în 2 dintre locații care servesc drept Spații Sigure în proiectul Protection, Dialogue and Integration.
La sfârșit doamnele s-au bucurat de câte un cadou cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, din partea organizației ADRA Moldova.
 
ro_RORomanian