Fiecare contribuie pentru schimbare!

Certificatele pentru procurarea alimentelor au ajuns la destinatari. Cetățenii Ucrainei, 302 la număr, din localitățile raionului Anenii Noi și-au ridicat voucherele pe care le pot valorifica în decursul următoarelor 3 luni, la diferite rețele de magazine, disponibile atât în or.Anenii Noi, cât și în Chișinău. Tuturor beneficiarilor le-a zâmbit și le-a răspuns la întrebări echipa FCPS.
🤝„Vă mulțumim, pentru grijă!” a fost rostit de mai multe ori în adresa donatorilor, ca răspuns pentru ajutor. După două luni de rețineri a asistenței în numerar pentru refugiații ucraineni în Moldova, la unele familii și de trei luni, acest suport a devenit de valoare. Pentru efeciența, rapiditate procesului de repartizare a voucherilor s-au implicat voluntari din Ucraina. Acest fapt a contribuit la o conlucrare frumoasă si prietenoasă.
✅ Ajutorul a fost acordat în cadrul proiectului „Evacuare, Asistență și Protecție pentru salvarea vieților în Ucraina, Moldova, România 2022, război, protecție și numerar”, implementat de AO „Fiecare Contribuie pentru Schimbare” în parteneriat cu ADRA Moldova, finanțat de Internațional Humanitarian Assistance, Government of Canada.
ro_RORomanian