Informația este putere!

ADRA Moldova, susține organizațiile locale pentru a oferi un nivel mai bun de viață persoanelor în etate ❤️
„Caritatea nu a umilit niciodată pe cel care a beneficiat de ea, nici nu l-a legat vreodată în lanțurile recunoștinței, căci nu către el ci către Dumnezeu a fost făcut darul.”
Antoine de Saint-Exupery
Grație ADRA Moldova pentru susținerea proiectului realizat în parteneriat cu Asociația Obștească Homecare, ce ține de ajutor și asistență pentru persoanele vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv pentru refugiați din Ucraina. Suportul financiar parvine de la Asistență umanitară internațională, Guvernul Canadei (IHA CANADA).
Informația utilă refugiaților a fost recepționată cu mute mulțumiri și recunoștință pentru grija și suportul oferit. Cu siguranță refugiații pot lua decizii corecte doar fiind bine informații. Cei mai mulți dintre ei necunoscând limba română și țara noastră întâlnesc greutăți în procesul de soluționare a multor întrebări care le apar.
Proiectul: LEAP – Lifesaving Evacuation, Assistance and Protection, in Ukraine, Moldova, România 2022-2023, presupune colaborarea cu câteva Organizații din Republica Moldova, printre care și Homecare Association, care a creat și repartizat pliante informative pentru refugiați. În ele poți găsi informație utilă și numere de telefon al liniilor fierbinți, prestatori de servicii necesare și transport direct de la vămă.
ADRA Canada vă mulțumim pentru susținere!
                                 
                                
ro_RORomanian