Luna mai a fost plină de evenimente și activități pentru echipa ADRA Moldova

Luna mai a fost plină de evenimente și activități pentru echipa ADRA Moldova.
Unul dintre aceste evenimente a fost vizita de lucru a echipei de conducere ADRA International în frunte cu:
Președintele organizației Michael Kruger, însoțit de Vicepreședintele pe Dezvoltare Matthew Siliga, consilierul președintelui Tkachuk Vladimir și membrul consiliului de Administrare ADRA EAD și donator pentru organizație – Chudin Semen.

Am vizitat împreună proiectele ADRA Moldova, inclusiv Centrul de plasament temporar pentru copii aflați în situație de risc „Curcubeul Speranței” în care ADRA Internațional a vut un rol încă de la crearea centrului cu 24 ani în urmă, fiind unul din donatorii constanți în această perioadă de timp.
Proiectul Centrului Educațional Agricol a fost de un deosebit interes pentru partenerii ADRA Internațional, văzând în acest proiect posibilitate de creștere și generare de profit pentru ADRA Moldova.
În timpul vizitei la unul dintre Centrele Comunitare ADRA de asistență pentru refugiații din Ucraina, oaspeții au folosit ocazia de a comunica cu beneficiarii finali, care în acel timp aveau întîlnirea săptămânală.
Vizita a inclus și o întâlnire productivă la unul din partenerii noștri strategici, Biserica Adventistă de ziua a Șaptea, unde am discutat despre modelele eficiente de cooperare și le-am mulțumit pentru suportul considerabil în efortul ADRA de a răspunde la fluxul de refugiați din Ucraina.
Deoarece ADRA la nivel global implementează numeroase proiecte în domeniul agricol, a fost organizată o întâlnire cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. La această întâlnire au participat Ministrul Vladimir Bolea și secretarii de stat Alexandra Șian și Andrian Digolean. Întâlnirea a avut ca scop explorarea domeniilor de eventuală cooperare.
Un moment deosebit a fost întâlnirea echipei ADRA Moldova cu oaspeții noștri. Președintele a mulțumit echipei ADRA Moldova pentru activitatea ei în beneficiul oamenilor din Republica Moldova și nu doar. La rîndul nostru am mulțumit reprezentanților ADRA Internațional pentru cooperarea productivă pe parcursul ultimilor 25 de ani.
Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru fructuos cu ADRA International și să dezvoltăm noi inițiative pentru a sprijini comunitățile din Moldova.

 

 

ro_RORomanian