Toate lucrurile se fac bune și frumoase

În localitatea Criuleni exista oameni minunați, cărora le pasă de semenii lor și consideră că FIECARE CONTRIBUIE PENTRU SCHIMBARE!
Aici au fost amenajate spații unde copiii și adolescenții refugiați din Ucraina, pot să socializeze, să găsească ocupații și centre de interes, înafara locului de cazare temporară.
Copiii se simt în siguranță și confortabil, având toate condițiile să comunice și să interacționeze cu semeni, inclusiv localnici. Iar la necesitate, aceștia pot beneficia de suport logopedic și psihplogic.
În cadrul aceluiași proiect ” Evacuare, Asistență și Protecție pentru salvarea vieților in Ucraina, Moldova, Romania 2022, război, protecție și numerar” implementate de către ADRA Moldova în colaborare cu Asociaţia Obștească ”Fiecare Contribuie Pentru Schimbare” și susținut financiar de Intetantional Humanitarian Assistance, Government of Canada ADRA Canada, spațiul din Criuleni a fost dotat cu sursă de ventilare, încălzire și condiționare.
Toate lucrurile se fac bune și frumoase spre siguranța celor ce sunt în impas și au nevoie de susținerea oamneilor blânzi!
                              
                              
ro_RORomanian