Un an de vieți distruse

Așa cum luna februarie este marcată de acțiuni militare pe teritoriul Ucrainei, Congresul Național al Ucrainenilor din Moldova, a organizat o expoziție de comemorarea a acestui fenomen, care a fost găzduit de Mediacor. Aici a fost lansată expoziția de fotografii „Big Heart”. Aceasta cuprinde fotografii ale voluntarilor moldoveni care au contribuit în gestionarea crizei refugiaților și au rămas alături de ucrainenii care au nevoie de ajutor.
În cadrul proiectelor implementate de către ADRA Moldova oferim consultație juridică persoanelor refugiate la noi.
Una din fețele care au arătat compasiune prin sfaturi prețioase, soluții de moment și de lungă durată este jurista organizației ADRA Moldova – Mariana Maroglo. Ea a fost menționată cel mai des de către refugiați prin recomandări ca fiind „figură importantă” în soluționarea problemelor cu care se confruntă refugiați din necunoștința de legi.
Ne mândrim și ne bucurăm că echipa noastră este formată din oameni cu inimă mare, sesibili la necesitățile altora, care actionează cu dreptate, compasiune și dragoste!
Mariana Maroglo 🏆
Evenimentului s-au alăturat ambasadorul SUA în Moldova, Kent D. Logdson, prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean și ambasadorul Ucrainei în Moldova, Marko Shevchenko.
    
                                      
ro_RORomanian