ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI DISPĂRUT

În cadrul proiectului LEAP 2022-2023, Curcubeul Speranței, drept partener de implementare a organizat o activitate deosebită cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI DISPĂRUT. Activitatea a fost îmbogățită de către reprezentanții de la Poliția Sectorului Ciocana, care au jucat un rol esențial în informarea și educarea copiilor.
Reprezentanții poliției au înțeles cât de important este să ofere și momente de bucurie și distracție, așa că au organizat și jocuri interactive. Activitățile au încurajat comunicarea și colaborarea între copii, creând un mediu plin de voie bună. Participanții au avut parte de momente de distracție și competiție, care au ajutat la consolidarea spiritului de echipă.
Tot aici s-au livrat informații esențiale despre siguranța personală, prevenirea răpirilor și disparițiilor. Toți au înțeles importanța comunicării și a solicitării de ajutor în caz de pericol.
Impresiile și emoțiile copiilor au fost vizibile pe parcursul întregii zile. Interesul și concentrarea lor a crescut când reprezentanții poliției le-au prezentat scenarii și le-au solicitat să găsească soluții în situații ipotetice. Fiecare s-a implicat, punând întrebări, oferind idei și împărtășindu-și propriile experiențe.
Proiect susținut financiar de ADRA Canada 🙏
ro_RORomanian