Cine suntem ?

 Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Printr-o rețea internațională, ADRA oferă asistență de tip dezvoltare, refacere și ajutor în mai mult de 130 de țări, indiferent de etnia, apartenența politică sau religioasă a persoanelor asistate. Prin parteneriat cu comunități, organizații și guverne, ADRA este capabilă să îmbunătățească calitatea vieții a milioane de oameni în mai multe zone de impact crucial.

IMPACT ADRA

Munca ADRA atinge milioane de vieți în mai mult de 118 țări și în 9 zone de impact crucial. Rețeaua muncitoare ADRA de aproape 6.000 de oameni implementează activ soluții adecvate regiunii pentru schimbări pozitive și durabile acolo unde este cea mai mare nevoie.

Scopul Nostru

To serve humanity so all may live as God intended.

Motto Nostru

Dreptate. Compasiune. Dragoste

ADRA Moldova

 Înființată în 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA Moldova se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație și oferă sprijin în mod necondiționat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.

Expertiză

ADRA Moldova urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcții principale de acțiune: dezvoltare economică, educaţie și sănătate de bază, lupta împotriva violenței în familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale şi asistarea categoriilor sociale defavorizate. 

Countries
served
0